Over Electrifleet

Wie wil verduurzamen doet het graag goed. Wij begeleiden, berekenen en ondersteunen voor bedrijven die vooruit willen met mobiliteit. Elektrische bedrijfsvoertuigen verminderen CO2-uitstoot en besparen toekomstige kosten. Wij bieden inzicht en overzicht.

Onze missie en visie

Electrifleet streeft naar een volledig elektrisch zakelijk wagenpark in Nederland.

Wij willen bijdragen aan de verduurzaming en tegelijkertijd ondernemers succesvoller maken. Met de blik op de toekomst adviseren we over elektrificatie en helpen we bedrijven beschikbare kansen te grijpen.

Electrifleet is jouw one-stop-shop met alle informatie, inzichten en partners om over te stappen naar elektrische voertuigen. We maken het bedrijven makkelijk door de drempel te verlagen.

Groener met goed werkgeverschap

Zakelijk elektrisch rijden is duurzamer, is meestal niet duurder én bewijst goed werkgeverschap. Het nieuwe wagenpark is elektrisch en vrij van CO2-uitstoot, zodat medewerkers daar graag mee rijden.

Wie is Electrifleet?

Electrifleet is jouw partner, expert en adviseur voor elektrische bedrijfsvoertuigen. We helpen je berekenen, begeleiden en waar mogelijk te besparen. Dat doen we met een team van specialisten en een groot aantal betrokken partners. Samen helpen we jouw bedrijfsvoertuigen te elektrificeren.

Waarom Electrifleet?

Groene missie

Groene missie

Wij geloven in een zakelijk elektrisch wagenpark in Nederland. Dit is hét moment en wij leggen je graag uit waarom.

Ervaren adviseurs

Ervaren adviseurs

Onze adviseurs kennen de elektrische modellen, weten welke subsidies er zijn en brengen je in contact met de juiste partners.

Professionele partners

Professionele partners

Vanuit het innovatielab van NN werken we samen met partners zoals LeasePlan, Zero-e, VVCR Prodrive, De Bedrijfswagenadviseurs en Laaddirect.

Ons team: samen vooruit

We zijn jouw partner, expert en adviseur voor zakelijk elektrisch rijden. Ons team van specialisten en betrokken partners helpt jou met alle elektrische bedrijfsvoertuigen die je zoekt.

Fran Taihuttu

Fran Taihuttu

Propositie lead

Electrifleet

Machteld de Haan

Machteld de Haan

Operations lead

Electrifleet

Ronald Slot

Ronald Slot

Accountmanager

Electrifleet

Lucas Hoogstraten

Lucas Hoogstraten

Marketeer

Sprints & Sneakers

Dennis Claassen

Dennis Claassen

Marketeer

Sprints & Sneakers

LabelA

LabelA

Development

LabelA

Doe het samen met Electrifleet en sterke partners

Copyright © 2023 Electrifleet | Privacyverklaring | Voorwaarden voor dienstverlening | Cookie statement | Ontwikkeld door Sparklab, het innovatielab van